STUDIO

Vår lidenskap er musikk, og vårt ønske er å bistå musikere med et preproduksjonslokale som vil gi tusenvis av publikummere en fantastisk konsertopplevelse.

Vi vet at det er få lokaler med god kvalitet for preproduksjon i Oslo området, og det hadde vi lyst til å gjøre noe med. Derfor gikk vi i gang med å bygge dette studio. Her er det null kompromiss på akustikken, hvor vi har installert etterklangssystem slik at vi kan justere rommet etter ønske og behov.

Hva er unikt med Sound lab?
Vi har installert et AAS system (etterklangssystem) som gjør rommet tilgjengelig for alle typer sjangere. Hos oss kan du velge etterklangstid fra 0,30 ms opp til 4 sekunder. Det betyr at du kan øve akustisk i gode akustiske forhold eller slå det av om du ønsker full kontroll i PA. Vi vet at dette høres vanvittig ut, men kom gjerne innom oss for en demovisning.

Service
Vi ønsker å gi musikerne fred og ro i en preproduksjon. Her kan dere få lov til å holde på uforstyrret av andre. Vi hjelper dere i gang med det dere måtte trenge og vi bistår med opprydding av lokalene i etterkant. Hos oss skal det være behagelig å jobbe, og her vil det være rent, ryddig og hygienisk, med regelmessig renhold.

Gode priser og høy kvalitet
Vi har investert i utstyr av meget høy kvalitet, men samtidig holde priser nede for kundene våre.

Parkering:
Hos oss er det gratis parkering og mange plasser å ta av.

Adkomst studio:
Det er tilgang via stor garasjeport og rett inn på scene.

Våre utleieavtaler
Vi har flere forskjellige løsninger for leie fordi vi vet at alle har forskjellige behov, og forskjellige tider å øve på. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat så finner vi løsninger sammen.
haavard@audiens.no
6483 0555